Esőszabályzat

Szeretnénk ha vendégeink a kedvezőtlen időjárás kockázatára felkészülve érkeznének a helyszínre. A szervezőnek az a szándéka, hogy még kétséges időjárási viszonyok között is megkezdje, illetve folytassa az adott szabadtéri rendezvényt.


A Birtok rendezvény helyszíne fedetlen, ezért kérjük, hogy vendégeink a várható kedvezőtlen időjárásra való tekintettel hozzanak magukkal meleg és vízálló öltözetet, ha van rá lehetőségük, esőköpennyel készüljenek.


A szervező fenntartja a jogot, hogy a rendezvényt kedvezőtlen, szélsőséges időjárási körülmények esetén nem tartja meg és erről a vendégeket bármikor, akár előzetesen a rendezvény napján, akár a helyszínen, közvetlenül a rendezvény megkezdése előtt, vagy az rendezvény megkezdését követően is tájékoztatja.


Arról, hogy az adott rendezvény megtartásra kerül-e a rendezvény napján, a szervezők a helyszínen döntenek.


A rendezvény lemondásáról a Birtok kommunikációs csatornáin ( www.schariothbirtok.com, Facebook oldal) keresztül tájékoztatja a vendégeket.

Az előre megvásárolt jegyek az elmaradt rendezvényt követő munkanaptól számított 14 munkanapon belül a jegyvásárlás helyén ( broadway.hu vagy jegy.hu ) visszaválthatók.
Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.